Alles 100% biologisch       Gratis verzending vanaf €75       Binnen 1 werkdag verzonden      ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5) Klantbeoordelingen

Verzenden en retouren

Verzenden en retouren

Verzending

Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Dit kan op 3 manieren gebeuren:
  1. We bezorgen je bestelling zelf.
  2. Het wordt geleverd door DPD in speciale stevige wijnverzenddozen. Je ontvangt vooraf een Track & Trace code.
  3. Als het verzendadres in België is, dan draagt DPD het pakket over aan een Belgische koerier. Je ontvangt vooraf een Track & Trace code.

Verzendkosten

Verzenden is gratis vanaf € 75.-.

Voor bestellingen onder €75.- vragen we een bijdrage van €7,95 voor de verzendkosten.
Wil je bestellen buiten Nederland en België? Neem dan contact op via de chatknop of info@degroeneslijter.nl .
Voor afgelegen gebieden zoals de Waddeneilanden en Marken zijn we genoodzaakt hogere verzendkosten in rekening te brengen: €12,95.

Breukvrij Verzenden

We zorgen we ervoor dat jouw bestelling altijd veilig en op tijd aankomt. Wanneer we je bestelling versturen met DPD gebruiken we altijd speciale stevige wijnverzenddozen. Deze dozen zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen, zodat je erop kunt vertrouwen dat je bestelling in perfecte staat bij je aankomt. Met onze zorgvuldige verpakking en betrouwbare bezorgopties zorgen we ervoor dat je bestelling veilig en wel bij jou thuis of bij je bedrijf aankomt.

Age-check bij Aflevering

Voor elke bestelling die alcohol bevat, voeren we een leeftijdscontrole uit bij aflevering. Dit is een wettelijk verplichte stap om te zorgen voor een verantwoorde levering van alcoholhoudende dranken. Wanneer je bestelling via DPD wordt verzonden, heeft de leeftijdscontrole soms tot gevolg dat het pakket niet bij de buren of onder een afdakje kan worden neergezet. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het plaatsen van je bestelling. We waarderen je begrip en medewerking om deze procedure soepel te laten verlopen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je zonder opgave van reden je bestelling annuleren. Na deze annulering heb je nog 14 dagen om je bestelling terug te sturen. We storten de volledige kosten van de geretourneerde producten terug, alleen de kosten voor het retourneren zijn voor jou.
Voor de retourzending kun je onze verzenddozen gebruiken, maar als je eigen dozen gebruikt, let dan goed op de breekbaarheid. We vergoeden enkel ongeopende en onbeschadigde flessen. Je kunt je bestelling retourneren naar onderstaand adres:
De Groene Slijter
Kanunnik van Lentstraat 20
6525WG Nijmegen

X