Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5) Grootste assortiment biologische wijn en drank Gratis verzending vanaf €65 Binnen 1 werkdag verzonden

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en op zoek naar kwalitatieve, scherp-geprijsde biologische wijn, likeuren en dranken?

Ervaren in horeca en retail

Met De Groene Slijter zijn wij bijna 20 jaar actief in de horeca en retail in Nederland en België. We hebben een zeer grote collectie biologische wijnen uit de hele wereld en het grootste assortiment biologische likeuren en sterke dranken van Nederland en België.

Uitgangspunt is altijd dat de dranken van hoge en constante kwaliteit zijn, zeer scherp geprijsd en gecertificeerd met een biologisch keurmerk.

Wijnen en dranken voor de zakelijke markt

Heb je een horecabedrijf, slijterij, catering of onderneming in relatiegeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We houden er van om persoonlijk contact te onderhouden zodat we zo goed mogelijk op jouw wensen kunnen inspelen. We laten onze biologische wijnen, likeuren en sterke dranken ook graag proeven en vertellen graag over de achtergronden van de producenten en wijnboeren.

Wij vinden het fijn om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten.

Gunstige zakelijke prijzen

Klik hier als je een account wilt aanmaken en toegang wilt krijgen tot jouw zakelijke prijzen. Wil je bij het registeren in het opmerkingenveld de naam van je bedrijf en kvk-nummer vermelden? Dan kunnen wij jou de juiste prijs geven.

Wil je direct contact met ons, mail dan naar info@degroeneslijter.nl

Aanmelden zakelijke prijzen
De Groene Slijter

Viñedos Emiliana (Chili)

D e G r o e n e S l i j t e r ® B i o l o g i s c h e w i j n e n d r a n k ®
Bio

X