Alles 100% biologisch       Gratis verzending vanaf €75       Binnen 1 werkdag verzonden      ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5) Klantbeoordelingen

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en op zoek naar kwalitatieve, scherp-geprijsde biologische wijn, likeur en sterke drank?

Ervaren in horeca en retail

Met De Groene Slijter zijn wij bijna 20 jaar actief in de horeca en retail in Nederland en België. We hebben een zeer grote collectie biologische wijnen uit de hele wereld en het grootste assortiment biologische likeuren en sterke dranken van Nederland en België.

Uitgangspunt is altijd dat de dranken van hoge en constante kwaliteit zijn, zeer scherp geprijsd en gecertificeerd met een biologisch keurmerk.

Wijn en drank voor de zakelijke markt

Heb je een horecabedrijf, slijterij, catering of onderneming in relatiegeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We houden er van om persoonlijk contact te onderhouden zodat we zo goed mogelijk op jouw wensen kunnen inspelen. We laten onze biologische wijnen, likeuren en sterke dranken ook graag proeven en vertellen graag over de achtergronden van de producenten en wijnboeren.

Wij vinden het fijn om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten.

Gunstige zakelijke prijzen

Maak hier een account aan voor zakelijke prijzen. Vermeld bij opmerkingen je KVK-nummer en naam van je bedrijf. Dan kunnen wij jou de juiste prijs geven.

Heb je vragen of wil je direct contact met ons? Gebruik dan de chatfunctie rechtsonderin op deze pagina of mail naar info@degroeneslijter.nl.

Aanmelden zakelijke prijzen
De Groene Slijter

Viñedos Emiliana (Chili)

D e G r o e n e S l i j t e r ® B i o l o g i s c h e w i j n e n d r a n k ®
Bio

X