Sudtiroler Edelweiss is een unieke biologische kruidenlikeur van Walcher, gemaakt met biologische edelweissbloemen en biologische kruiden uit het Alpengebied. Verschillende bloemen- en kruidennuances openen zich in de neus. In de smaak is een frisse, harmonieuze en bijzondere ervaring.
Italië
Verfijnd, Fris, Kruidig, Harmonisch, Floraal
24,95
op voorraad
Gratis verzending vanaf €75,-
Gratis verzending vanaf €150,-
Bestellen op factuur
Verzonden binnen 1 werkdag
Onze klanten geven ons een 4,9/5
Smaak
Sudtiroler Edelweiss van Walcher is een unieke biologische kruidenlikeur, gemaakt met edelweissbloemen en kruiden uit het Alpengebied. De neus wordt verleid door een rijke mix van bloemige en kruidige nuances, die meteen een vleugje alpenfrisheid beloven.
De smaak van deze likeur is fris, harmonisch en bijzonder. De delicate edelweissbloemen zorgen voor een zachte, bloemige ondertoon, terwijl de alpenkruiden een verfijnde en levendige kruidigheid toevoegen. Een perfect uitgebalanceerde en verfrissende keuze voor liefhebbers van unieke likeuren. Serveer deze likeur puur, gekoeld, of gebruik hem in cocktails voor een verfrissende twist.
Lekker in
Alpine SpritzEdelweiss MartiniHerbal Collins
De biologische Walcher Distillery
Walcher Distillery is een familiebedrijf uit Appiano, Noord-Italië, dat al generaties lang op ambachtelijke wijze topkwaliteit producten maakt volgens traditionele methodes. Het was niet altijd eenvoudig om een brug te slaan tussen familietradities en nieuwe vooruitstrevende ideeën, maar Walcher slaagde hierin met innovatieve distillatietechnologieën en een duurzaam, ecologisch bedrijfsbeleid.
Geschiedenis en Traditie
Halverwege de vorige eeuw begon Alfons Walcher met het maken van Grappa en Italiaanse likeuren. In 1966 plaatste hij de eerste ketel in de kelder van de boerderij. Met behulp van traditionele methodes begon Alfons met het maken van Grappa en likeuren, waarbij hij lokale druiven zoals Chardonnay en Pinot Noir gebruikte.
Duurzaamheid en Ecologie
Walcher hecht veel waarde aan het milieu en voelt zich verantwoordelijk voor hun impact. Ze geloven dat hun producten afkomstig zijn van Moeder Natuur, en daarom richten ze al hun inspanningen op duurzaamheid. Ze gebruiken fruit van biologische landbouw en milieuvriendelijke methoden, wat resulteert in producten die je met een goed gevoel kunt drinken. Meer weten? Bezoek de website van Walcher Distillery.
“Ons respect voor het milieu onderstreept ons grote gevoel van verantwoordelijkheid. Onze producten zijn afkomstig van Moeder Natuur. Daarom zijn al onze inspanningen gericht op de natuur – met fruit van ecologische en biologische landbouwgronden en milieuvriendelijke veilige distillatiemethoden. Dit resulteert in producten die u met een gerust geweten kan nuttigen”. – Walcher
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
0,0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
0 van 0 beoordelingen
Er komen geen beoordelingen overeen met je huidige selecties
Smaak
Sudtiroler Edelweiss van Walcher is een unieke biologische kruidenlikeur, gemaakt met edelweissbloemen en kruiden uit het Alpengebied. De neus wordt verleid door een rijke mix van bloemige en kruidige nuances, die meteen een vleugje alpenfrisheid beloven.
De smaak van deze likeur is fris, harmonisch en bijzonder. De delicate edelweissbloemen zorgen voor een zachte, bloemige ondertoon, terwijl de alpenkruiden een verfijnde en levendige kruidigheid toevoegen. Een perfect uitgebalanceerde en verfrissende keuze voor liefhebbers van unieke likeuren. Serveer deze likeur puur, gekoeld, of gebruik hem in cocktails voor een verfrissende twist.
Lekker in
Alpine SpritzEdelweiss MartiniHerbal Collins
De biologische Walcher Distillery
Walcher Distillery is een familiebedrijf uit Appiano, Noord-Italië, dat al generaties lang op ambachtelijke wijze topkwaliteit producten maakt volgens traditionele methodes. Het was niet altijd eenvoudig om een brug te slaan tussen familietradities en nieuwe vooruitstrevende ideeën, maar Walcher slaagde hierin met innovatieve distillatietechnologieën en een duurzaam, ecologisch bedrijfsbeleid.
Geschiedenis en Traditie
Halverwege de vorige eeuw begon Alfons Walcher met het maken van Grappa en Italiaanse likeuren. In 1966 plaatste hij de eerste ketel in de kelder van de boerderij. Met behulp van traditionele methodes begon Alfons met het maken van Grappa en likeuren, waarbij hij lokale druiven zoals Chardonnay en Pinot Noir gebruikte.
Duurzaamheid en Ecologie
Walcher hecht veel waarde aan het milieu en voelt zich verantwoordelijk voor hun impact. Ze geloven dat hun producten afkomstig zijn van Moeder Natuur, en daarom richten ze al hun inspanningen op duurzaamheid. Ze gebruiken fruit van biologische landbouw en milieuvriendelijke methoden, wat resulteert in producten die je met een goed gevoel kunt drinken. Meer weten? Bezoek de website van Walcher Distillery.
“Ons respect voor het milieu onderstreept ons grote gevoel van verantwoordelijkheid. Onze producten zijn afkomstig van Moeder Natuur. Daarom zijn al onze inspanningen gericht op de natuur – met fruit van ecologische en biologische landbouwgronden en milieuvriendelijke veilige distillatiemethoden. Dit resulteert in producten die u met een gerust geweten kan nuttigen”. – Walcher