Gratis verzending vanaf 65 euro Levering binnen 48 uur Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd Gratis verzending binnen Regio Nijmegen

Biologische druiven wijngaard

Ondernemers

Voor ondernemers

Ben jij ondernemer en op zoek naar goede, scherp-geprijsde biologische wijn, likeuren en dranken?

Ervaren in horeca en retail

De Groene Slijter is onderdeel van Sundara. Onder deze naam zijn we al 15 jaar actief in de horeca en retail in Nederland en België. We hebben een zeer grote collectie biologische wijnen uit de hele wereld en het grootste assortiment biologische likeuren en sterke dranken van Nederland en België.
Uitgangspunt is altijd dat de dranken van hoge en constante kwaliteit zijn, zeer scherp geprijsd en gecertificeerd met een biologisch keurmerk.

Wijnen en dranken voor de zakelijke markt

Heb je een horecabedrijf, slijterij, catering of onderneming in relatiegeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We houden er van om persoonlijk contact te onderhouden zodat we zo goed mogelijk op jouw wensen kunnen inspelen. We laten onze biologische wijnen, likeuren en sterke dranken ook graag proeven en vertellen graag over de achtergronden van de producenten en wijnboeren.

Wij vinden het fijn om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten.

Gunstige zakelijke prijzen

Klik hier als je een account wilt aanmaken en toegang wilt krijgen tot jouw zakelijke prijzen. Wil je bij het registeren in het opmerkingenveld de naam van je bedrijf en kvk-nummer vermelden? Dan kunnen wij jou de juiste prijs geven.

Wil je direct contact met ons, mail dan naar info@degroeneslijter.nl

Aanmelden zakelijke prijzen
De Groene Slijter

Viñedos Emiliana (Chili)

D e G r o e n e S l i j t e r ® B i o l o g i s c h e w i j n e n d r a n k ®
Bio